Självkärleksritual 🩷

Självkärleksritual 🩷

Så här runt Alla Hjärtans Dag och mitt i kallaste vintern här i Norden så kan det vara lätt att glömma bort sig själv. Jag vill därför uppmuntra dig att ge dig själv lite egentid. Ta ett bad, gå en promenad, drick en kopp kaffe eller te i lugn och ro, utan att plocka upp din mobil. Att sitta en liten stund med dina egna tankar.

Eller varför inte göra en kärleksritual till dig själv? Med hjälp av rosenkvarts, papper och penna, en orakellek, salvia
 och tända ljus kan du få till en magisk känsla där du stärker dig själv, din självkärlek och självvärde.

Börja med att tända ditt ljus och rena rummet, din egen aura och dina kristaller med hjälp av salviabunten. Öppna ett fönster för att få ut den dåliga energin. Sätt dig bekvämt med kristallerna framför dig eller i handen. Sätt en intention kring meditationen där du ger dig själv kärlek. Skriv gärna ner allt du älskar med dig själv, både yttre och inre attributer. Fortsätt sedan med att skriva positiva affirmationer till dig själv, t.ex. "jag älskar och accepterar mig själv", "Jag älskar alla delar av mig själv", "Jag är värd kärlek", "Jag förlåter mig själv" eller något annat som känns rätt för dig. Ta några djupa andetag för att komma i kontakt med ditt inre, upprepa sedan din affirmation, gärna högt, tills du känner att lugnet och välbefinnandet spridit sig i din kropp. Du kommer att känna att din kropp fyllts med kärlek till dig själv. Du är värd all kärlek i hela världen. Och speciellt kärleken från dig själv.

Fortsätt gärna med att dra ett kort från din favorit-Orakellek. Gärna en som är positiv och mjuk i sina budskap. T.ex Gaia eller Stjärnsjäl.

Lycka till! 🩷

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.